Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

H Microsoft προσφέρει ευκαιρίες σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες

Το Κέντρο «Απεριόριστες Δυνατότητες» της Microsoft Ελλάς στην Κοζάνη προσφέρει ευκαιρίες σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες

Δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές


Τα εγκαίνια του 6ου κατά σειρά Κέντρου «Απεριόριστες Δυνατότητες», το οποίο έχει έδρα την πόλη της Κοζάνης, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 20 Μαΐου στην Αίθουσα Κοβενταρείο του Δήμου Κοζάνης, παρουσία στελεχών της Microsoft Ελλάς, εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, της ECDL Ελλάς και της HEPIS.

Η ίδρυση του 6ου Κέντρου «Απεριόριστες Δυνατότητες» αποτελεί μέρος μιας σημαντικής πρωτοβουλίας της Microsoft Ελλάς, η οποία αποτυπώνει την ευαισθησία που επιδεικνύει η εταιρεία και την υπευθυνότητά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Στα Κέντρα «Απεριόριστες Δυνατότητες» παρέχονται δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και η πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ECDL σε μετανάστες, μακροχρόνια ανέργους και σε μέλη μονογονεϊκών οικογενειών. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν κύκλο μαθημάτων, διάρκειας περίπου 60 ωρών, και στη συνέχεια να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που αποκόμισαν, αποκτώντας την πιστοποίηση ECDL, ένα ιδιαίτερα σημαντικό εφόδιο για τη σύγχρονη αγορά εργασίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.